Sunday, January 3, 2016

Hello 2016!

Hello New Year!!!!!!!

So, my first entry for this year should be blog about:

- Irfan falling sick

- workplace, stress, bla bla bla

- Throwback 2015

- 2016's resolution

- Naurah's milestone

- Food porn

Hurmmm.. what else??

Ok, tu je yang ingat. hehe Bukan main banyak idea kan tapi satu pun tak sempat nak update today because i am too busy. Later lah story. Promise tomorrow, at least one story among all the thing above. hikss

For now, apa boleh aku cakap, aku rasa sindrom zombie ni tak hilang-hilang lagi. Badan rasa hanyut je, mata asyik nak terlelap je nasib baik ada kerja urgent jugak hari ni. Kalau tak, for sure aku akan menapak ke surau, dapat lelap sejam dua. Ewahhh syoknya! hehe 

Kadang-kadang kerja yang urgent ni ada baiknya jugak, contohnya buat otak aku kuat bekerja dan takde masa nak fikir untuk rehat. Selain pada tu, ia juga mengundang stress. haha But stress in a good way aku rasa. Aku ok je dapat arahan kerja last minute as long as bos tolong cakap baik-baik, bagi arahan elok-elok and being nice sikit sebab anak buah sehabis mungkin nak settle kan kerja yang diberi last minute tu kan. Win-win situation la, kerja settle, dua-dua happy. Jangan campak kerja last minute tu kat anak buah, pastu ko nak emo-emo pulak. Not good k.
Life is too short to think about work 24/7. 
Lek r.
hehe

 Btw,
 happy new year everyone.
Semoga tahun ni better than last year.

Keep calm & love more, hate less.


love. err more than love. No word can describe. hehe


 Till then.



THANK YOU FOR READING THIS!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...