Monday, January 6, 2014

Idea

Ahaa, now i get an idea to make me keep update my blog. hiks. This idea came out when i want to update my recent activity at Dayre. Kan kat Dayre tu dia count entry by day. Kalau hari-hari update maka akan ada 365 entry per year. Gitu. Kadang-kadang benda simple pun rasa nak update kat Dayre.

Like, sangat teruja hari ni. Ist time Naurah boleh sebut Ibu. Gitu. Pastu tepek la sekeping gambar untuk kenangan. But, lately internet kat rumah kurang memberangsangkan. Nak upload 1 picture with caption kat Dayre pun berjam tunggu. Kadang-kadang dah sejam tunggu, balik-balik dia tulis error. Dah satu kerja kena taip caption semula yang panjang beratus patah perkataan tu. Haih, mengundang marah betul. hiks

So dapatlah idea, why not update je kat blog. Dah kesiannya kat blog. Kata blog is 1st. heee Aku hari-hari wajib baca blog. Kalau tak baca tu rasa alahai apa berlaku kat blogger yang follow tu eh. See, sangat kepochi tau. hahaha That is why lah blogger word is awesome. Macam-macam ada. Daripada benda berilmu sampailah ke tahap lawak tak boleh blah. Hilang tension kalau dapat baca blog.

Ok, so untuk muka surat enam bagi Buku Tahun 2014 ni, just a simple update supaya aku makin rajin. (rajin update blog dan rajin ber-bento semula. *ketap gigi*)


Err, nak update apa eh tadi. haha 

Karang sambung. lol


OOTD teman ibu sidau baju. ngee


Kbye!


*page6*

 

THANK YOU FOR READING THIS!

7 comments:

  1. post yg naikkan semangat utk update hari2..haha..besshhnyer naura da panggil ibu =)

    ReplyDelete
  2. naurah teman ibu sidai kain pun pakai baju lawo2 yeee..

    ReplyDelete
  3. amboi naurah pakai rantai.. untie pun xde rantai2 ni..

    ReplyDelete
  4. WOW! Lady Barbella update blog! ini sudah sgt ohsemmm.weh,dayre aku dh berkubur.aku dh malas nk jengah sana.xbest! hahaha.aku tetap setia dgn blog! dan kau kau.rajin2 lah berblog mcm dulu eh!

    ReplyDelete
  5. kuikuikui.. buku muka surat 6 tak tahan.. bila r darwish boleh pggil mama.. waaaa...

    psst : za dtg dr group gojes.. :)

    ReplyDelete
  6. Mama naurah :)
    Rajin yer update di dayre...sampai sekarang umi Qi asyik2 lupa nak install software baru tuh...sebab yer bila balik umah mmg x ngadap hp sbb bzzz bebenor...kecualiii kalo amik gambor post dlm instagram mmg rajin hahhaha pastu lari ntah ke mana...

    Bila nak jupe mama dan naurah... :( sedihhhh

    ReplyDelete
  7. Dayre kekadang slow lah hana. Rajin2 lah update blog balik yer ☺☺

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...