Tuesday, July 2, 2013

Rambling here.


Running Man datang Malaysia kan bulan September ke Oktober untuk sesi Asia Tour, aku saje bagitau hubby. Kan dia pun layan jugak Running Man.

Ayat lebih kurang,

"Biey, Running Man datang malaysia"

Katanya,

"tak payah!"

Lol

hahahaha

Tak cakap pun nak pergi, saje nak bagitau. Ni mesti kes pernah teman aku pergi konsert akhir AF9, aku joint hazama fanclub. masa tu baru bertunang tapi somi aku sanggup temankan aku. Tapi memanjang muka masam sepanjang konsert. Hahaha

Dia cakap, dah kahwin, jangan harap nak joint program-program hiburan gini. HAHAHA


Baiklah.
Itu aje nak update untuk orang yang malas.

HAHAHA

Update benda yang tak bermanfaat langsung kan? baik tak payah update. kikikiki


Naurah dah 11 bulan. Macam-macam dah pandai. 
4 batang gigi

Pandai pok amai-amai

pandai menjeling

pandai buat mulut macam-macam bentuk

pandai tadah tangan amin doa

pandai angkat tangan bila tanya nama etc

Tau mana telinga, mata, hidung, mulut 

Takut kat orang lelaki dewasa kecuali ayah dia and suami pengasuh

 Dah pandai minum air guna straw

Bila tanya dah pandai kasi respond sama ada mahu tak tak dengan angguk dan geleng kepala laju-laju

Pandai panjat kusyen dengan guna pampers sebagai pelapik kaki

Lupa dah pandai apa lagi....



Cuma tak pandai jalan je lagi. 

Takpe, ibu tak bosan lagi nak dukung awak walaupun badan makin semangat. heh


Kbye!



 

THANK YOU FOR READING THIS!

9 comments:

  1. comel sangat entri nye..ekekeke..makin bijak dah naurah skrg..

    ReplyDelete
  2. saya pun suka running Man..heheh

    ReplyDelete
  3. hewhewhew. kita mmg husb bertuah nak bawa g mende2 hiburan. huhuhuhu. dr zmn bkwn smpai la. hahaha.

    ReplyDelete
  4. hahaha zaman tak kawen lagi boleh la pujuk rayu ek :p

    naurah...moh le ke kemaman...aunty nk blanje kopok lekor ni

    ReplyDelete
  5. Heheheeh! Mana gambar dak kenit tu Hana?

    ReplyDelete
  6. ala xbest nya hapdet.xde panjang2 dh.xpuas baca.ahhhh entry lain.cepat2.hahahaha

    ReplyDelete
  7. update gini pun dah kira best..comel je naurah.

    ReplyDelete
  8. Tak tgk pon running man. Tapi anak saudara memang suka tgk.

    Bley gang ngan qhalif...masih blum bley jalan ☺☺

    ReplyDelete
  9. lol hahah husband u belum pape dh cakap tak payah. mesti dia serik kene teman u dulu hahah :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...