Friday, February 15, 2013

Sometimes quiet.

Assalamualaikum w.b.t...


Ni gagahkan diri jugak taip blog. Lama-lama tak update, jadi malas yang amat. Plus, kotak interaksi kat bawah hilang begitu sahaja. Saya pelik ni. Sebelum ni anyone yang komen kat blog, i aprrove then komen hilang macam tu je. Tapi siapa yang komen through NuffnangX, that comment memang ada. Pelik kan? Fiza is the first person, who told me kotak komen hilang. Then a few of friend. Keciwaaaa. 




 So, i think before nak solve that problem, better i ambik mood update blog semula, dengan harapan rajin macam mula-mula blogging dulu. Serius, blog ni seronok. Dapat tulis apa yang kita rasa. We write what we think and feel. Tapi kalau feeling tu lari, memang tak dapatlah nak menulis jawabnya. hikhik

Ke mana hilang feeling tu? Haish, tertinggal kat kampung agaknya.


Btw, i baru masuk kerja semalam after bercuti sempena CNY last week. Balik kampung. Snap gambar kemain dengan harapan rajin update blog. Tapi tak jugak begitu. Masih homesick rasanya. LOL.

Tq for those yang keep asking me to update blog especially about Naurah. Well said, Naurah dah pun 6 month++. Her current weight was 7.5kg. Dah kuat makan. Sihat sangat-sangat. Masa jab for 6 month, langsung tak demam. Cuma selsema sikit je. Dah cam orang sangat-sangat. Kalau bercuti weekend, esok harinya nak hantar kat bs, mesti menangis nak ikut ibu pergi kerja. hehehe Comel je. Perasaan? amat seronok. Like kita adalah orang paling penting dalam hidup dia. Tak boleh nak berenggang langsung. I FEEL GREAT,babeh! hikhik

Trust me, being a mother is the best experience that i ever have in my life. Hectic yet sooooooooooo FUN! 

And, a few picture of mine and Naurah.




attend cousin wedding.


yesterday. Heading to bs house.


Also, muka Naurah berbintak.

Waiting to see doctor. Kesian anak ibu muka berbintak.


Why??


Later, yea!

Daaaa..





 P/s : malas-malas. Nah, jadi jugak satu entry. Keep it up mommy. (speak to myself!) :-)




THANK YOU FOR READING THIS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...