Thursday, January 3, 2013

Instagram saya.

Bila tengah breakfast, tiba-tiba terfikir nak update blog tengah hari nanti. Ada cerita yang ingin dikongsi tapi malangnya sebaik lunch hour tiba, jari jemari jadi lembap nak sentuh keyboard. Jari jemari satu kepala dengan perut yang minta diisi. Lantas jari jemari berkhidmat untuk perut, menyapa nikmat dunia yang pelbagai aneka rasa menyentuh bibir, lalu ditelan rakus menerusi anak tekak yang sedia membaham dan menyampaikan isi dunia yang enak untuk disalur pada perut dan kawan-kawan yang lain.

Begitulah, penerangannya kenapa saya amat jarang update blog. Maka, pada yang bertanya kenapa blog dan saya bemalasan, sila lah cari saya di instagram hanasoffelia. Hampir setiap hari saya muncul di situ. Bukan nak menduakan blog tapi instagram agak menarik selepas blog kerana saya boleh share gambar saya yang tak seberapa itu di samping memasukkan caption ikut suka otak saya nak taruk. Itu je.

Kalau ada masa, saya sudah tidak pemalas lagi, dan perlu bercerita dengan panjang lebar, saya akan update blog. 

Tapi buat masa sekarang, YA ALLAH, saya malas yang amat.

Antara yang saya pernah share di instagram:




 dan tidak kurang jugak yang belum diupload tapi hanya untuk dalam blog ini sahaja. Sekurang-kurangnya nampaklah blog ini lagi special dari instagram. Jangan kecik hati ye blog! T_T


The latest ibu and Naurah.










DAAAAA~~~





 

THANK YOU FOR READING THIS!

14 comments:

  1. naurah da rasa durian.... sama macam abang hafidh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mesti abg hafidh pun suka durian. ^_^

      Delete
  2. hye kak hana ingt wyna lg x? lame xsembang kan,rindu akk lah...btw comel ank akak hana,follow la blog kite kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha wina dearie.. akak dh follow sejak dlu lah yang. hehe

      Delete
  3. nak try bg hannah rase durian lak lah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe almost baby suka durian kot. ehehe

      Delete
  4. yey..bole folow at instagrm pulak...jmpe di sana..hehe

    ReplyDelete
  5. hanaaaaaa :)
    emy dah selamat kawen pun. hehe meh dtg resepsi kat kuala pilah lak.....
    i dah follow ur instagram! we r connected now. haha hai naurah comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeeee.. Insyaallah, kalo xde aral melintang we will go. ^_^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...