Monday, December 17, 2012

Quick update : Our 1st day



Officially, today my little cupcake dah sent kat BS.
She like confuse see her new BS. While, ibu cry a lot along the way to work. 

Akhirnya, hati mampu bertabah sehingga pukul 5. Berdebar-debar to fetch her.

Daddy and tokma pesan jangan called or sms-ing BS. But, ibu cant do that. So, pukul 10.30 called and she said Naurah dah habiskan 2oz ebm and still sleep, she very behave, tengok kartun dengan abang and gelak. Very behave. Lega sikit.

Tapi hati still berdebar-debar. Officemate cakap, jangan terlalu sedih, nanti dia sedih. Jangan terlalu ingat kat dia, nanti dia pun ingatkan kita jugak. Ok. Ibu memang sedang tabahkan hati.


Wait for me yea, Naurah.

6.30am. Ketawa panjang. Dia tak tau, pagi ni tak duk dengan tokma lagi. T_T







K.Bye.
Later, will share about BS.






THANK YOU FOR READING THIS!

9 comments:

  1. Salam kenal.Comelnyaaa!

    Berminat dgn PEMANGGANG AJAIB dgn harga murah,Jemputlah singgah ke blog saya.Terima kasih

    ReplyDelete
  2. Wah Naurah dah duk ngan BS...
    Harap serasi...
    Mommynya jgn sedih2 k, biasala awal2 nak tinggalkan kat orang.. nanti ok la tuh ;)

    ReplyDelete
  3. wah dah lama tak jenguk blog nie..,
    dah besar dah naurah...=)
    makin comel...=)
    jangan sedih2 sis...tabahkan hati ye...semoga sentiasa sabar dna tabah...=)

    ReplyDelete
  4. naurah gud girl. ibu jgn sedih yea ;)

    ReplyDelete
  5. alolo naurah..good girl..
    si faliq masih lagie akak lin yag jaga kat rumah...risau biler tiba masa nak carik bs..huhu

    ReplyDelete
  6. btol jgn sedih2 kita ibu2 yg bfeed baby ni mmg ada connection, masa saya nak antar bella pun mlm tu nanges giler2 nya sudah nya dia meragam2 jugak merengek je.. lepas tu terus tabahkan hati :)

    ReplyDelete
  7. kuat ye yunk! naurah makin comel!

    ReplyDelete
  8. takpe...nanti naurah dpt ramai kawan kan :)
    ibu jgn sedih yer :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini and follow u :)

    naurah good girl tu dont worry hee :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...