Friday, November 16, 2012

Serba tak kena.

Entah kenapa hari ni, rasa serba tak kena. Bibir tersenyum tapi hati mencari-cari sesuatu.

Nak kata mengantuk, tapi tidur cukup. Walaupun melayan gelagat Naurah semalam sampai pukul 11 malam, tapi mata segar je. 

Semalam, dia sangat comel. Aksi dia..

 Nyonyot bantal ibu.


zoom dekat lagi.

Sampai berpeluh-peluh!



Nyonyot lah Naurah, bantal ibu tu. Habis lecun bantal ibu.


Perasan terlalu banyak flash, terus tutup muka. Malu lah tuh! LOL


Nak kata penat, kerja dah makin kurang. Cuma penat menunggu sikit kot. Menunggu kerja orang. Sigh!


Nak kata tak bahagia, hati penuh bunga cinta. Dapat tengok Naurah membesar depan mata. Dapat makan masakan mak yang best-best. Malam ni ayah naurah balik. Hurm..

Ibu bahagia tengok gelagat awak. Sejak pandai meniarap, ni lah position yang dia paling syok sekali untuk tidur.


Sambil tangan di kepala. Kalah menteri fikirkan masalah. :-p



Nak kata lapar, stok makanan tak hengat dunia!. 
Pagi makan nasi lemak, stok kunyah-kunyah kuih bakar 4 jenis, black forest cake 1 bekas, durian crepe 3 pack. Apa lagi??


Kesian anak ibu terliur tengok makanan tu semua. :-p


So, apa lagi??

Tadi rehat yang panjang, bermula 12.15 hingga 2.45, dah balik rumah. pekena sepinggan (eh, 2 pinggan!) nasi putih, asam pedas ikan tenggiri, ulam daun gajus, sambal belacan dan ikan masin kat rumah. Nikmatnya.

Dapat golek-golek dengan naurah kejap. Bf dia kejap.




Apa lagi??




Baliklah!







TATA.







THANK YOU FOR READING THIS!

13 comments:

  1. Dear..angel balm tu kan..i mmg salu apply kat muka baby.sapu nipis2 kat tpt yg merah2 tu.ok la.bkesan.lbh2 lg kalau muka rissa kna ggt nyamuk atau luka kena cakar..hehe..

    ReplyDelete
  2. wahhh bahagia ler hidup cam tuh..^^_
    durian crepe tuh cedap ehh? tgk ramai yg post kat fb..
    teringin nk rasa, tapi apakah daya kuu!! hohohi
    Zahin pun suker tdo meniarap cam naurah gak..
    tuh ler mentang2 dah leh meniarap khen?! hihihj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sgt durian crepe. Xblh mkn durian eh? hilang 1 nikmat dunia. ahaha

      Baby dah blh meniarap, memang kejenya meniarap je, baik waktu main mahupun tido.

      Delete
  3. kesian naurah...ibu xksi susu yer..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah kenyang sgt, nk nyonyot benda lain. Pacifier ibu tak kasi, :-p

      Delete
  4. Hihihi..ada kala mmg hati mcm tu..saya klu rasa mcm tu serba x kena mmg..mulalh pikir bkn2..tpi syokkn tgk anak mbesar..cute tul aksi2 dia ni tau...ishhh geramnyaaaa

    ReplyDelete
  5. hehe comel je naurah
    dh dpt peel suke nyotnyot,
    abis la jd mcm abg mika
    hancur slimut ibu yg skrg ni dia ngaku slimut dia
    kemana2 mesti usung slimut tu sbb ketagih nyot2, hehe

    ReplyDelete
  6. paling comel time hisap bantal tu,hihihi geramnya kt naurah

    ReplyDelete
  7. farish sama macam naurah, suka nyonyot bantal...hehe

    maybe u need short vacation kot? hihi

    ReplyDelete
  8. comelnye gambar tido smbil nyonyot bantal ibu..hehe..

    ReplyDelete
  9. hahaha gambar naurah nyonyot bantal tu sebijik macam irfan yang suka buat cam tu jugakk... oh cpt la pukul 5! rindu sgtttt dgn irfan!

    ReplyDelete
  10. naurah ni vacuum ke mommy? kepala dia lonjong cket, mcm razin ritu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...