Monday, November 19, 2012

A Happy House

It's called.. A HAPPY HOUSE bila mana ada ayah, ibu and Naurah can play, eat, sleep and do anything together-"gether". :-p

Can't wait to see December. ^_^

But, for a while, this is our weekend.

Ibu bertungkus lumus menumbuk pencicah jantung pisang kat dapur,





while my jantung hati(s) kat ruang tamu, tengah bergurau senda, ketawa terkekek-kekek. 




Jeles ibu. Nasib baik tok ma ada. Boleh curi-curi keluar pergi ruang tamu. Kalau tak, mau nasi tak masak, ikan goreng hangit. LOL.


 Bila dah siap masak, jantung hati(s) dah terlelap. *sigh*

penat bermain agaknya. ?


So, ibu pun golek sama-sama. Maka, lunch semalam adalah pukul 3 petang. :-p

Bila dah petang, ayah dah kena balik KL. Muka dah lain macam dah. Sedih sangat. Ibu laaaaaaaaaa. Naurah tak, sengih-sengih comel je bila ayah kiss pipi dia. T_T

Malam tu pulak, ligat ketawa dengan Balqis. 



Seriously, i want my happy house forever, not just for weekend only. Cepatlah Disember!

But, at the same time, tak happy gak untuk menantikan kehadiran Disember. Tok ma akan balik kampung. T_T


Why tok ma? Stay lah with us. The more the merrier. Ada ayah, ibu, Naurah, kakak Balqis and tok ma. 

More more more more become A HAPPY HOUSE! tsk

T_T
 


My happy family together SOON! Insyaallah.





Till then.
 TATA.





 
THANK YOU FOR READING THIS!

13 comments:

  1. Alololo...sedihnya bila terpaksa berpisah ngan anak. Cepatlan December ☺☺

    ReplyDelete
  2. Comelnya Naurah. Tapi kan Hana, sambal belacan tu! Pehhhhhhh! Ini entri kedua yg menyelitkan gambo sambal belacan. Cemburulah sy mcm ni!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. ibu..ibu jangan sedih-sedih tau.nanti boleh jupe ayah lagi.boleh masak sedap-sedap untuk ayah lagi :)

    ReplyDelete
  4. knape disember??
    cuti pjg ke cuti sekolah? eh bukan skrg dh cuti sekolah? #blur

    gmbar sambal cili kt atas tu buat org trliur laaaaa...nyampah, meh kasi resepi skit!

    ReplyDelete
  5. takpe...disember dh dekat ni...hehe
    alooo pujuk la tok ma tu :)

    ReplyDelete
  6. lahai, siannye weekend je ye, wpon disem nk dekat, tok ma pulak lek ye...sabo sabo sabo, ade hikmahnye hana oiii...:))

    ReplyDelete
  7. Happy je lihat pic korang... comel Naurah geram!!! nak giget!!!
    Pic sambal belacan tu pun saya geram hehe...

    ReplyDelete
  8. hepy bila dpt tngok org trsyg eppykan..tapi kalau nak jejauh tu yg tak best tu..

    ReplyDelete
  9. comelnyaaaaa senyuman manja naurah! meh kat aunty meh! aunty nak buat menantu boleh? hahahaa

    ReplyDelete
  10. cumeeiinyer naurah senyum simpul ngn balkis tuh!
    siyess comeii^^_

    ReplyDelete
  11. hana, kiss pipi naurah byk2, dri aunty emy!!

    ReplyDelete
  12. December cuti panjang ye ?? Semoga cepat kamu semua dapat duduk serumah nanti, amin aminn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...