Thursday, May 31, 2012

Spontaneous Thursday : Mommy in red

Malam tadi dah gosok dress colour hijau tapi bangun pagi tadi tiba-tiba terpandang blouse merah bunga raya. Instinct kuat mengatakan pakai baju merah hari ini. Plus hari Khamis kan, kena pakai baju batik. Batik nan-hado, so pakai baju bunga raya jelah, feeling kebangsaaan gitewwwwwwwww. haha

Bila dua M2B datang, tengok-tengok pakai baju merah jugak, harus excited terus. Mesti baby-baby pakat janji tuh semalam. Sweet je. Ehehe

Dari kiri : tengah tunggu saat bersalin je tu, yours truly (8 month) and our boss (6 month).

Terasa comel and sweet gila kot. Kami satu unit sama-sama preggy. Hahaha


3 mommy in red. Tak sabar tunggu first baby unit kami nih. hehe

And, another thing yang terperasan today was :

copy from : Mamafc.com

 Ni pun terperasan bila baca status FB Rara, kalau tak memang sampai habis baby expo, i takkan tau. Tersangatlah excited nak pergi. Tapi tak boleh excited sangat nanti tak menjadi. Sebabnya Teman Penyayang out station sekarang, tak tau bila balik. Tengah pujuk Teman Penyayang settlekan kerja cepat-cepat supaya petang besok dah boleh jemput i. Haha

Baca pamplet baby expo ni macam banyak gila benda best-best, lebih 600 buah booth ada. Confirm barang murah-murah. Harus buat checklist ni, takut rambang mata je, rabak pket nanti. Yang paling penting nak aim 3 items ni iaitu breastpump, stroller and baby car seat. Argh~~ berdoa, hubby cepat settlekan kerja.

For more information about this event, do visit this website :




 
 Meow~meow~:
Update checklist baby malam ni. Dengan harapan, bila Teman Penyayang called and ask me tengah buat ape, i will say :

"buat checklist baby, takut rambang mata pergi expo nanti. Baby pun excited nak pergi ni, asyik bergerak je." - mommy

" Ye ke? Kesiannya. OK, biey balik awal esok eh." - daddy

YESSS!!!!!!





Yours truly,

MOMMY-YANG-BERHARAP.
=_=" 

 


THANK YOU FOR READING THIS!

11 comments:

  1. Alalalalala...comel je pic nie. Suke tgk. Ni namanya beware of M2B. Nmpk mmg lembut tp mommy tegas tau!

    =p

    ReplyDelete
  2. wow M2B looking hot in red :-)

    hatrus..harus pegi expo nie..mesti best!

    ReplyDelete
  3. aloloo mmg cecomel mak yong mak yong tu sume hikhik~

    ReplyDelete
  4. 3serangkai merah....

    makneng follow kamu
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  5. Wahhh sweetnya, mengandung secara berjemaah :)

    Apapun moga selamat semuanya ye ;)

    ReplyDelete
  6. wow merah nya.hehehe hope hana leh g expo.hee

    ReplyDelete
  7. nasib hana x g expo tu.xde apa pon.xbest.manja ku sale kat mana hana?

    ReplyDelete
  8. hana nie pewot jer boyot, tapi bdan xnaik pun. comei..!!

    ReplyDelete
  9. hahahahahahah... dah la dgn pakai seliper jeee... dgn besor nye perot tu..hahahahahha... rindu jgk..pg td dlm kete pun teringat jgk gosok2 perut.. alamakkkkkkkkkkkkkk... nanti nak same2 lagi ke? hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...