Wednesday, April 4, 2012

Not-so-wordless wednesday : Comel tak?

Comel tak?
 
Terjumpa gambar ni kat FB kawan. Budak tu memang comellah kan. Tapi maksud sebenar i ialah comel tak topi yang budak tu pakai?


Siapa pandai mengait topi cenggitu? Agak-agaknya berapa upahnya? Nak tempah ni. Berkenan sungguh. ^_^








THANK YOU FOR READING THIS!

8 comments:

  1. wahhh dpt anak gegurl yerp, syokla :)

    ReplyDelete
  2. baby & topi dua² comel!!

    hurmmm ade byk blogshop yg jahit & jual topi mcm ni tapi sekarang ai x ingat lak link dia..nanti kalau terjumpa ai bgtau ek :-)

    ReplyDelete
  3. budak tu memang comel. lagi-lagi tang mata dia yang cantik tu~

    tp pada kite lagi menarik topi tu~ kat kedai tak da jual ke topi gitu yunk?

    ReplyDelete
  4. salam sis..try jenguk kt blog nana..nama blog dia rahsia hatiku kot..dia ada share 1link blog y bleh kait mcm gmbr tue...tp kena scroll entry dia yang 3 4hari lepas..

    ReplyDelete
  5. comel.. mm..ada jer jual yg dah siap rasanya... hehee..

    ReplyDelete
  6. comei3...

    cepat cari buat tempahan..heheheh

    ReplyDelete
  7. kak hana, klu baby girl ta pyhla pki topi tuh..pki cekak kaen yg reben tu..shweettt!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...