Wednesday, March 28, 2012

Not-so-wordless wednesday : Mix feeling. Mix entry

Alhamdulillah. Dimurahkan rezeki dan dikelilingi dengan hamba-hamba-Mu yang pemurah. Tiap hari ada je makanan yang dipelawa untuk mommy and baby makan. ^_^

TQ Hamba Allah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati oleh-NYA.

Semalam makan penggat pisang dan nangka. Pun dah lama teringin nak makan tapi cari kat pasar malam tak ada. Terima kasih hamba Allah (Macam tau-tau je mommy mengidam. =_=")

Hari ni, rajinkan diri bawak bekal pergi office. Nak share bersama insan yang baik hati.

Salad burger. :-p

Dan, semalam entah kenapa tangan pi gatal klik new layout dashboard. 

Layout baharu. Tak serasi bersama dengan Si Buta IT. T_T


Lebih suka dashboard lama. 
Macam mana nak tukar yang lama ye? 


HELP!












Meow~meow~:
Alhamdulillah.. Semalam genap 6 bulan my pregnancy. ^_^











THANK YOU FOR READING THIS!

16 comments:

  1. aiyooo..awat gatal tangan pegi tukar yang baru..huhuhuh..

    ReplyDelete
  2. sedapnya!!!!!

    mmg tak boleh tukar kot..dorang suruh pakai yg baru :( i pun tgatai tukar dan blur kdg2 tu yg slow sikit blogging tu :((

    ReplyDelete
  3. hehe boley je yang, kt kanan atas skali, cube cari, ade gmbar bulat mcm skru (sebelah English UK)
    clik old blogger interface :)
    kite pun suke yg lama ni, terangggg dan jelas, hehe

    ReplyDelete
  4. murah rezeki mama dan baby..=)
    hana click gear yg tepi English tu, then amik Old Blogger Interface..kembali la ke asal..=)

    ReplyDelete
  5. wahhh dh 6 bulan eh.besh nya.hmm nasib rara x tekan new layout tu.dh tau dh x best.

    ReplyDelete
  6. o.O my dashboard was still the same last night, hhmm...

    ReplyDelete
  7. happy 6 months preggy dear!

    ai pun x ske blogger baru...pening!

    boleh je nak tukar ke lama balik but I think nanti akan auto tukar yang baru nie kot huhuhuuuu

    ReplyDelete
  8. amboi, kecok aik liyuk ni...hehehe

    ooo senang je,pi bintang yang sebelah English tu, klik, pilih yg 'Old Blogger Interface', try ah..

    ReplyDelete
  9. bagusnya bwk salad gi opis:).a';ah la..mmg btul la masa ngandung murah rezeki kan.

    ReplyDelete
  10. keliur dah ngk kek tu ....adoi...hehehe..nanti nak singgah secret la nmpknyer...

    ReplyDelete
  11. er...x tau la pulak bab tukar2 nih..hehee

    nway, selamat menikmati mabeeles food dgn baby ya~

    nnt dia lahir da kene pantang..=P

    ReplyDelete
  12. baru lepas makan kek secret recope jugak semalam..:DD

    wah dah 6 bulan mengandung..:DDD

    ReplyDelete
  13. kite pun tak serasi dengan yang baru. dah tukar jugak kepada yang lama. lupa la klik mana sebab main try and error je time tu. dekat setting. simbol macam kipas dekat tepi atas tu kot. he

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...