Monday, March 26, 2012

Burger with love.

Make super duper express BRUNCH (breakfast + lunch. Lol) before attend Antenatal Class. Teman Penyayang tak sihat so, he lose his appetite nak makan kat luar. After solat Subuh just minum segelas milo, sekeping roti, 2 biji panadol. Then tidur semula. I lagilah, kaki tidur sekarang. Suami tidur, bolehlah joint sama. hehe

Then terjaga pukul 12 tengah hari (orang yang demam boleh excuse lagilah bangun lambat sebab makan ubat) tapi i?? sumpah best gila tidur sebab tak ada siapa yang kejutkan. Hahaha

Then tanya husband larat tak nak pergi Antenatal Class, he said ok cuma tekak je sakit and tak berselera makan. I baharu plan nak pi ECM, cari sesuatu yang sedap. Tapi kesian pulak kat Teman Penyayang. So, im willing to cook burger sebab bahan tu je yang ada kat rumah. BAHAH.

Burger with love for my beloved hubby.
Then, atas usaha keras i yang masak (hubby dapat habiskan burger sebijik and give him some energy, =_=") baharulah boleh attend Antenatal Class. Yeay! Happy. Ingat dah kena cancel class. Teheee

But today, i tak sempat nak share info and tips i got from that class sebab ada perkara lagi penting i kena settlekan yang bakal mengubah hidup i. *wink*

Just share what i got in goodies bag from 'em.

Goodies bag. Besar sgt.


Inside the bag. Diapers bag, pamplet, book, milk, note book etc.

 Serius, best gila dapat joint that class and kami sempat melawat labour room. Will be share later.


Till then.
THANK YOU FOR READING THIS!

9 comments:

  1. Selalu antenatal nie dibuat kat private kan? Sy tak merase pun g antenatal class. Hahahah!

    ReplyDelete
  2. fulamak bege tu kasik tenage lbih nmpknye,wah siap boleh tgk labour room lg.utglah kn.:) beg tu pon penuh dgn bacaan mom to be...

    ReplyDelete
  3. ECM tu east cost mall ke? hihi

    eh nnti share tau u buat antenatal class tu kat mana

    ReplyDelete
  4. hana...sedapnya beger...saja je nak bg org terliur kan... hihii

    ReplyDelete
  5. hanaaaaaaa, emy truja........ moga baby tu sihat, hana n hubby pun hepy oweys! luv u hana!

    ReplyDelete
  6. btw Hana, semalam I dah try masak daging cara you share hari tu. BEST !!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...