Tuesday, March 6, 2012

BC : Never dissapointing. Baby pun suka meh! :-p

Back to story semalam, lupa nak cakap tempat i pergi buat scan 4D tu kat Klinik Dr, W.Y.K.O. kat Jalan Beserah, Kuantan. So easy nak cari klinik tu, tepi jalan je. I thought kami dah terlewat tau sebab bertolak dari rumah pukul 10 pagi then sampai kat sana dah nak dekal pukul 11 pagi. Takut jugaklah ramai customer, kang bila sampai turn i klinik tutup pulak. That's why masa bertolak tu tak sempat nak jamah apa-apa pun. Kelaparan mommy and baby. hehe

Bagi mengurangkan rasa bersalah sebab mommy and baby terpaksa menahan lapar yang lama, (erk.. mommy yang bermalas-masalan nak mandi pagi, tu yang jadi lambat, last-last daddy yang kena dengan doktor. Tehee) so Teman Penyayang ask me nak makan kat mana. Tanpa berfikir panjang, i said nak makan one of my favourite restaurant, nak minum iced coffee yang best itu!

*umpama mentol kaca di atas kepala* Teman Penyayang just said "Orait, lets go".

"Serius? Apa nama restoran tu?" masih ingin menduga.

"Lupa nak kira how many times sayang cerita the best ice coffee kat sana. Sambil-sambil tu boleh shopping barang baby kat Parkson." - HIM

Wah, he knew it! Senyum lebar sepanjang jalan. Hahaha

So, here we are... BLACK CANYON COFFEE .. A drink from paradise..available on earth! ^___^



Iced Coffee (8.95). Must order everytime come.

Chicken Wing (10.90). So-so.

Roasted Chicken (10.90). Teman Penyayang.

Chicken tomyam (10.90). Must order. Enoki mushroom on it. yummeh!

Combinat rice (10.90). Always. He ask me "tak nak cuba yang lain?". Belum mual lagi ngadap benda alah ni. Good combination when ask for 1 big bowl of tomyam and this combinat rice. Super delicious!

Proof?

Tidak pernah mengecewakan.

So far, makan kat sana tidak pernah mengecewakan. Pernah one day, i and FIL makan kat Black Canyon, Alamanda di ruangan off-aircond. Then dah hampir siap makan, macam mana entah tiba-tiba ada lalat terbang, then terjatuh dalam minuman SIL, tinggal sikit je lagi air tu, but still boleh lagilah untuk sekali sedut, so, one of waitress tengok, then she said can order a new one, that one was free. Good service!

We like! But, last saturday, not only us  yang suka Black Canyon...


Baby also join the club. Teheeee

After that, baharulah senang hati jalan-jalan cuci mata and Teman Penyayang sempat grab a few thing for baby.


The end of sweet Saturday with baby and father of baby. ^___^





Meow~meow~:
This week im alone. Sob3.. Teman Penyayang out station. First time on weekend since im pregnant dia tak dapat balik ke Kuantan. Owh, macam manalah weekend nanti. T_T

 *Semangat! Kan dah langgan Astrobella. Layannnn* :-p





THANK YOU FOR READING THIS!

7 comments:

  1. nih kat ec mall lah nih ye.. ehehe

    ReplyDelete
  2. Weeeee seronok baby mommy dah makan macam-macam. Hehe

    ReplyDelete
  3. Wah!!!terliur WuMing tengok gambar kat atas tuu...

    Suami awak ikut saja kan??..Maklum laa pregnant..

    ReplyDelete
  4. kuatnyer baby mamam...huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. kak hana,,perot da besar!!! seksi!! =)

    ReplyDelete
  6. woweee! baby bump yang cute hehehee

    ReplyDelete
  7. wahhh...dah besar dh peyut hana....hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...