Sunday, September 4, 2011

First entry: Being someone wife

 Assalamualaikum...
 
(SILA RUJUK TAJUK YANG TAK BOLEH BLAH DI ATAS) :-p

Ikutkan hati mau cite panjang. Tapi mata cukup penat, tangan cukup lenguh, kaki naik kejung.
 
Baru lepas balik sesi outdoor. Rasa bersalah gila kat blog lama tak hupdate, apatah lagi nak BW member-member kesayangan.

So, bagi mengurangkan rasa bersalah, haruslah update sikit-sikit, walaupun letak gambar sekeping ni je. :-p


Mekap siang tadi sebelum sesi outdoor. 

Sekian. 
Tak boleh update panjang-panjang, maklumlah dah jadi someone wife. BAHAH. 



Meow~meow~:
Tq for those yang wish for me. Dengan izin Allah s.w.t dan doa kalian, majlis kami berdua telah berjalan dengan lancarnya. Amin.

THANK YOU FOR READING THIS!

21 comments:

  1. walawei..!! u r taken..!!hehe. wah..!! bru jer knl hana, da jd owg punyer da. tahniah dear..!

    cpt cpt hapdet lagi.. waiting~

    ReplyDelete
  2. npe xinform..wuwuwu...
    nk g :((

    ReplyDelete
  3. tahniah hana! wow, merah meletups tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah !! selamat pengantin baru hana...cantik sgt dgn baju merah tu.. nanti letak gmbr kawen byk2 k..hihiih

    ReplyDelete
  5. Woww!! So sweet, merah ang ang gitu..

    Nanti jangan lupa boh gambaq kawen banyak2 na.. :-)

    Dan tahniah dah bergelar Isteri orang :-)

    ReplyDelete
  6. tshniah...smoga jodoh berkekalan hingga akhir hayat..semoga di murahkn rezeki, dkiruniakan ank2 yg comel dan soleh/solehah...(^____^)

    ~cantik...=)

    ReplyDelete
  7. wahh..dh nk jadi ibu ni..tahniah2..hehe

    ReplyDelete
  8. yeyeahhh da tawen!! yeayeahh da tawen!!

    ReplyDelete
  9. DEAR..AWK SANGAT CANTIKKKK!!NAK TGK GAMBAR LAGI.. :)

    ReplyDelete
  10. Sue Unnie:
    Hehe tulh. Tq Cik Sue.

    Abghani:
    TQ. ^_^

    Ika:
    Ololoo ika, jgn lah sdh. Hana ada email add kt ika tau. Xpe, g kt kl nanti eh. ^_^

    Meowwmania:
    Congrate dear.. ^_^

    Dhiera:
    Tq Dhiera.. merah berapi. ekeke
    :-p

    Lindahery:
    Tq linda. Nanti dh dpt gambar hana upload.. ^_^

    Myra Jay:
    hahaha TQ MJ. Insyaallah, i will.

    Terbang Bersamaku:
    Tq. AMIN. ^__^

    Sifu Im:
    hahaha tiba2..

    Fyza:
    Yeayyyy!!! hahaha nk doorgiftkn? meh addres. ^_^

    Imanshah:
    hahaha glamer kat kg. wakakakaa

    Rossa Alina:
    hehe Nanti dh dpt gambar Hana tepek bnyk2 kt sini. ^_^

    ReplyDelete
  11. akak tak ajak apik pon kan..huuuuu

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru sayang....

    cantikkk...nak tgk lagi gamabar2 lain..ehhehhe

    ReplyDelete
  13. Hello Hana, Wow! Is that you in the red dress? It's really beautiful....the best I've seen.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  14. hana~ bila nak meriahkan dunia blog ni??

    ReplyDelete
  15. Apik Pehe:
    sowi dik.. hehe

    Run Away:
    Tq.. ^_^

    Posh76:
    Salam Aidilfitri

    Ila Honeybunny:
    Tq Ila. Tunggu dpt gambar dari photographer, nanti Hana tepek banyak2. :-p

    Uncle Lee:
    TQ unlce lee.. ^_^

    Dhiera:
    Haip, dhiera. Im back. teheee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...