Tuesday, September 27, 2011

Doodle by Ninie.

Ada member blogger derma doodle kat i. Terharunya. Padahal baru je mintak semalam, tu pun saje-saje mintak sebab nampak doodle yang dibuatnya comel sangat. Semua orang ada doodle, nape i tak ada kan? hehehe

So, dengan muka tak tau malunya i request doodle comel itu yang berbunyi begini:

"Wah, semua orang dah ada doodle ni..Harus ke booked dengan Ninie gak ni? :-p

P/s : Ninie, if ada masa free, sudi2lah derma doodle kat Hana satu ek. Tak kisahlah my turn berada di no.1000 sekali pun. hehehe TQ.


weeeeee..sekali tak sangka, cempadak jadi nangka. hahaha

Ninie sangat baik hati, sanggup tidur lewat k nak siapkan doodle i ni. Dan paling terharu dan tidak menyangkanya, doodle i disiapkan before 24 hours. What??!!! Biar betik...

Dan, dan, dan, lagi lagi terharu Ninie bagitau kat kita macam  ni:

Malu i tapi mahu. ekeke
:-p


So, this is my super gojes doodle.. teheeee ^__^


Comelkan Ninie buat? Jangan jeles, siap ada meow lagi. It must be Arjun. teheee


Thank you a lot Ninie.

^_____________^



THANK YOU FOR READING THIS!

10 comments:

  1. Terharu owhh, siap ada entry khas....xde pape la. X susahkan pon...tido lewat sbb layan Korea..haha. Thanks yerr..... Ninie xkan ikut giliran wat utk org yg minta ikhlas sgt2, sbb Ninie cpt terharu...ahaks!....thanks. **Terharu neh.

    ReplyDelete
  2. woww kiutnya doodle dia..

    ni yg jeles nih :D

    ReplyDelete
  3. hana hana,,,doodle meoww lagi somel dari meoww betol..somel somel somel........ =)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

    ReplyDelete
  4. cute ar.............nakkkkkkk peluk....hik,,,;d

    ReplyDelete
  5. wah..dah ada doodle. kite xda lagi..sobs

    ReplyDelete
  6. ninie mmg bez...ungu pon dpt dudel dr ninie gak..:)

    ReplyDelete
  7. wah best2..comel sangat doodle tuh :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...