Tuesday, May 31, 2011

Home alone

The whole week i am alone. Housemate balik kampung. Waaa..siyes, rasa sunyi sangat. Walaupun aku ni jarang lepak kat ruang tamu bila weekday sebab penat otak seharian kat tempat keje (macam la kerja banyak sangatkan??) so need more rest and relax (read : tidur zzzzz) bila balik kerja.
 
But, balik kerja tu tak adalah terus melepak dalam bilik. Kebiasaanya lepak kat ruang tamu dulu, makan-makan, layan cerita Nikita dan Cinta Melody (jangan gelak k, waa layan sinetron seberang ni T_T) dulu, barulah masuk bilik. Then mandi, solat, baca novel, barulah tidur.
 
Balik kerja tadi rajin masuk dapur. Tapi just masak benda yang simple jelah. Lagi pun duk sorang-sorang je.
Tomyam yang kaw2 adalah apabila enoki mushroom berendam bersama-sama udang, sotong dan ayam di dalam satu mangkuk. Fall in love with Enoki Mushroom.


Ok. tu je nak cerita malam ni. 
Mau baca novel P.S. I LOVE U by Cecelia Ahern before go to sleep.

Nite dear.



Meow~meow~ :
Elok juga buat perintah berkurung dalam bilik after pukul 8pm, tak ada rasa nak makan dah. Tapi sejak housemate tak ada ni, asyik rasa nak makan je, tension, boring duk sorang-sorang. C
epatlah balik korang! 
T_T




THANK YOU FOR READING THIS!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...