Wednesday, April 6, 2011

Zahiril Adzim : Sumpah sweet tak hengat!

Cer baca madah punjangga kat bawah ni.
Sumpah, korang pasti meleleh sama.
Y_Y

Dicuri untuk mencuri buat pelengkap rusuk kiri.

Bersusun buku,
Bersusun DVD,
yang satu pun tak baca lagi,
yang satu pun tak tengok lagi.
Macam biasa.

Masa aku dicuri lagi demi mencuri hati, seorang puteri.
Buat pengubat hati juga pelengkap rusuk kiri.
Aku janji.


Pergh~~ sweet gila kan. Terus in dalam hati. Ye dok??
Eh.. aku je ke yang terjiwang lebih ni?
Whatever lah dek non oii~~ (sila ikut tone Azwan Ali)

 Rasa nak nangis bila baca ayat Si Zahiril Adzim ni. Sweet bangat. Terasa diri dihargai... sebagai seorang wanita.
Eh.. yang kau rasa lebih-lebih ni kenapa? macam la orang tu bagi kat kau. Poorah.
 T_T

Tapikan, siyes, walaupun ditujukan buat si buah hatinya, tapi as a women, rasa sangat sweet and syahdu je.


 Agak-agak si Sheera Aiyob baca tak blog dia ni? Kalau Sheera baca ni, bertambah luluh rebah di bumi gamaknya jiwa dia.
Haish~~ sweetnya..
(sambil mengelamun, terpikir tulang rusuk aku buat ape sekarang ni?)
Tiba-tiba eh???
T_T

Selama ni kan, aku tak berapa nak minat kat Si Zahiril ni, walaupun dia hensem, pandai bermadah punjangga segala. Aku setia kat abang Zed je.. Auwww~~ hahaha

Tapi, selepas baca madah dia nak g dating dengan awek dia tuhhhh, terus aku rasa dia sangat comel, hebat, macho dan bergaya.
(Ye. saya sedar, saya suka obses dengan orang)

Waaa.. i baru rasa teruja dengan kecomelan anda Zahiril Adzim! 
 Selama ni housemate aku yang duk cerita pasal mamat ni. Aku relaks je, tak ada efek apa pun. Memang baca blog dia tapi jarang buka la. Kalau teringat, aku bukak tapi nampaknya mulai hari ini, blog ZAHIRIL ADZIM wajib dibaca!
Ewahhh~~
Hahahaha

Maka, marilah kita sama-sama melawat ZAHIRIL ADZIM di SINI setiap hari!

THANK YOU FOR READING THIS!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...