Thursday, February 17, 2011

Sambut Maulidur Rasul lagi meriah dari V-Day

Assalamualaikum... (sila tiru nada Professor Ezi)  
Eh, betul ke aku eja nama dia? Belasah.

Malas nak cakap banyak sebab masih dalam mood malas akibat bercuti panjang di kampung. Masuk kerja hari Rabu je,terus ada perarakan sempena sambutan Maulidur Rasul. Sangat meriah.



Meriah tak? Siap ada sepanduk bagai. Walaupun berarak dalam panas terik tapi apa ada hal. Janji enjoy.




Tuh.. nampak? muka happy je sume. Tambah-tambah yang depan sekali tu. 
T_T




Nampak tak muka yang berarak tu ada "nur"?
Tak nampak eh?
Meh tengok dekat-dekat sikit.




Haaaa.. Bercahayakan?


Erk.. "nur" la sangatkannn. Padahal muka berminyak gila duk tengah panas.
T_T





After semua kumpulan dah berkumpul kat masjid, agenda seterusnya adalah bacaan Yassin dan doa diadakan.



Dah selesai semua tu, acara penyampaian hadiah kepada kumpulan yang menang dalam perarakan tersebut.


And guest what?
Our group dapat tempat ke-3. ^_^

Yippi~~

Dapat hamper and dapat makan dalam dulang. kihkih


Mulut senget benget bila dapat makan. T_T


Semua kelaparan, duk tunggu makanan siap masak. Makan tak hengat dunia. Mau tak lapar der, jauh jalan nak sampai ke masjid tu. Pastu dapat pulak makan ramai-ramai dalam satu dulang, rasa macam mesra alammmm gitu.



Titik.



THANK YOU FOR READING THIS!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...