Sunday, January 9, 2011

Transformer update

FIRST UPDATE 

You all tengok AJL25 tak?
Opcoz la tengokkan. I'm sure ramai blogger yang tengok.
So, rasa-rasanya sape yang menang after tengok semua performance?
For me, i like Yuna. Cool babe, nyanyi sambil main piano. I'm vote for Yuna. tehee...
Dan persembahan terbaik aku bagi kat Faizal Tahir for lagu Hanyut. Superb. Tapi sayang, aku rasa macam suara dia lari sikit after dia tenggelam dalam air tu, maybe kesejukan. But who's know, he will win??
Korang perasan tak banyak magic show malam ni?
Dah jadi macam trend kan buat magic for AJL25 ni.Dia orang memang tak berpakat nak buat magic tu tapiiiii semuanya kebetulan. Amazing kan? Semua sangat berusaha keras nak bagi show yang terbaik..
Everyone try to give a good performance, at least walau tak menang AJL25 tapi dapat juga title persembahan terbaikkan?

Well... wil see who's win..

Aku nak tengok CT nyanyi.
Till then.






SECOND UPDATE



Keputusannya adalahhhhhhhhhhhh


Persembahan Terbaik : Hanyut by Faizal Tahir 

Vokal Terbaik : Nokhtah Cinta by Hafiz

 Tempat Ke-3 : Nokhtah Cinta by Hafiz

Naib Juara : Drama King by Meet Uncle Hussein & Black




Juara AJL25 was 


TOLONG INGATKAN AKU BY HANA RAFFALI.

EH.. eh.. 


ANA RAFFALI.



Pergh~~ memang tak sangka SI Ana Raffali tu boleh menang. Sebab aku tengok macam biasa je persembahan dia tadi.  tak pun aku yang pekak muzik, tak tau beza mana best mana tak best.


Memang berdebar gilalah kan, masa dia orang nak umum juara lagu tu penulis lirik dan pencipta lagu adalah orang yang sama, aku bajet Yuna dah menang. hahaha
Punya excited gila, kagum tengok Yuna petik piano tadi. Walau tak menang, persembahan dia tetap best. hehe


CONGRAT ANA RAFFALI. 

Mau tidur dulu.
Nite all.

Chow.







THANK YOU FOR READING THIS!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...